Meteen naar de content

Volg ons

🙋‍♀️ Telefonisch bereikbaar 085-5360426

✔ Achteraf betalen met Klarna

Telefonisch contact

Retourbeleid

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen!

RETOURNEREN:

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden.

Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen en deze geheel voldoen aan de eisen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Neem dan contact met ons op via deze pagina.

 

BELANGRIJK

Opgelet: Bepaalde producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Het gaat om verzegelde artikelen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Denk bijvoorbeeld aan panty’s, bankhoezen, hondenspeeltjes, sporthorloges, ondergoed, enzovoort (opsomming is niet limitatief).

Hoobox is niet aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik of de behandeling van de goederen die verder gaan dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking ervan vast te stellen. In dat geval kan Hoobox de terugbetaling van de aankoopprijs weigeren of slechts een gedeelte daarvan terugbetalen naargelang de waardevermindering van het product. 
Zonder retourformulier kunnen we je retour niet in behandeling nemen.

DEFECT:
Als je product defect is of niet goed werkt, stuur ons via klantenservice@hoobox.nl een foto of een korte video van de schade en wij sturen je gratis een vervangend artikel. Je hoeft het beschadigd artikel niet naar ons terug te sturen.

  Veilig online afrekenen

  Wij beschermen jouw gegevens middels een SSL-beveiliging.

  Gratis verzending in Nederland & België.

  Jij volgt je pakketje, wij betalen de verzendkosten.

  Klantenservice

  Onze klantenservice is bereikbaar van 09.00-19.00.

  Duurzaam

  Wij besparen 43 KG Co2 per jaar door direct vanuit de fabrikant te leveren zonder tussenkoeriers.