Meteen naar de content

Volg ons

🙋‍♀️ Telefonisch bereikbaar 085-5360426

✔ Achteraf betalen met Klarna

Telefonisch contact

Over ons

Hét verhaal achter Hoobox

Onze missie is om het leven van jou makkelijker en comfortabeler te maken. Deze missie proberen wij te realiseren door jou de meest unieke, bijzondere, gekke en kwaliteitsvolle producten aan te bieden. Continue voegen we producten aan ons assortiment toe, zodat jij op de hoogte kan blijven van de nieuwste trends. 

Door jarenlange ervaring in het online verkopen van de beste producten op de markt, weten wij precies hoe we jou als klant tevreden kunnen maken én houden. We streven kwaliteit na in plaats van kwantiteit.

Heb je een vraag of opmerking over onze webshop? Wij garanderen top niveau klantenservice. Stuur ons een mail of neem contact met ons op via de livechat! Wij staan voor jou klaar.
 
We werken rond de behoeften van onze klanten en willen een uitzondelijke klantenservice bieden. Spreek je een van onze medewerkers, dan kun je er vanuit gaan dat je advies ontvangt dat aansluit op jouw wensen.
 
De belangen van onze klanten hebben altijd de hoogste prioriteit voor ons, dus hopen wij dat je net zoveel plezier zult beleven aan onze producten als dat wij doen door ze beschikbaar te stellen.
Als je vragen hebt over ons of het product, neem dan gerust contact op via de contact pagina. We vinden het leuk om even bij te kletsen.

Hoobox

Veilig online afrekenen

Wij beschermen jouw gegevens middels een SSL-beveiliging.

Gratis verzending in Nederland & België.

Jij volgt je pakketje, wij betalen de verzendkosten.

Klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar van 09.00-19.00.

Duurzaam

Wij besparen 43 KG Co2 per jaar door direct vanuit de fabrikant te leveren zonder tussenkoeriers.