Meteen naar de content

Volg ons

đŸ™‹â€â™€ïž Telefonisch bereikbaar 085-5360426

✔ Achteraf betalen met Klarna

Telefonisch contact

Bestelling & Levering

Verzending Hoobox

JOUW GEDULD WORDT DOOR ONS BELOOND

Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen verzend ons team in de fabriek direct jouw product naar het door jou opgegeven bezorgadres. Wij besparen kosten op dure opslagplaatsen in Nederland waardoor wij jou de laagste prijs kunnen aanbieden.

Het gevolg is dat de bezorgtijd wat langer duurt dan dat je gewend bent (8-12 dagen). Deze langere verzendtijd weegt echter niet op tegen de vele voordelen zoals: gratis verzending, altijd track & trace en de garantie van een excellente, snelle klantenservice.

Verzending
De verwerkingstijd voor elke bestelling is 1 werkdag. Geef uw bestelling 6 tot 15 werkdagen de tijd om aan te komen. Als er meer dan 16 dagen zijn verstreken, stuur ons dan een e-mail op klantenservice@hoobox.nl om de status van je bestelling op te vragen. Restituties worden indien nodig via e-mail afgehandeld.

Retourbeleid
Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw bestelling is ontvangen, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant maar mail ons voor het adres.

Terugbetaling
Zodra uw retourzending is ontvangen en geĂŻnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen 5 werkdagen automatisch een tegoed op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetaling
Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleer eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd nodig voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als u dit allemaal heeft gedaan en de teruggave is nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via klantenservice@hoobox.nl

Vervanging
We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail aan klantenservice@hoobox.nl Verzenden Om uw product te retourneren, dient u uw product te mailen naar: klantenservice@hoobox.nl U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd variëren, afhankelijk van waar u woont.

Verzending
Om uw product te retourneren, dient u uw reden voor retour te mailen naar: klantenservice@hoobox.nl

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar u woont, kan het enige tijd duren voordat uw geruilde product u bereikt.

Verloren / ontbrekende pakketten
Hoobox.nl is niet aansprakelijk als het verkeerde adres is opgegeven. Zorg ervoor dat uw factuur- en verzendadres correct is voordat u uw bestelling verwerkt. Als wij een fout hebben gemaakt, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor de bestelling die voor u is gemaakt, kosteloos op ons.

Douane
Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele aangepaste kosten zodra de artikelen zijn verzonden. Door onze producten te kopen, stemt u ermee in dat een of meer pakketten naar u kunnen worden verzonden en hier mogelijk aangepaste kosten bij komen.

Verzendtijden
Verzendtijdens zijn wisselend, afhankelijk van uw locatie.

Locatie

*Geschatte levertijd

Nederland

6-12 Werkdagen

 
Maximale levertijd - 15 werkdagen.
* Dit is inclusief onze verwerkingstijd van 1 dag.
* Alle verzendtijden zijn exclusief vertragingen bij inklaring / douane.

Tracking-informatie
U ontvangt een e-mail met een trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden. Neem contact met ons op wanneer u problemen ervaart met de tracking van uw pakket.

Mijn tracking zegt: "Momenteel geen informatie beschikbaar".

Het duurt meestal 2-5 werkdagen voordat de trackinginformatie op het systeem is bijgewerkt. Als uw bestelling meer dan 5 werkdagen geleden is geplaatst en er nog steeds geen informatie over uw trackingnummer bekend is, neem dan contact met ons op.

WORDEN MIJN ITEMS IN ÉÉN PAKKET VERZONDEN?
Wij kiezen bij het verzenden van onze pakketten altijd voor de meest duurzame weg om Co2 uitstoot te verminderen. Het kan daarom voorkomen dat uw bestelling in meerdere delen over verschillende tijdstippen wordt bezorgd.

Als u nog andere vragen heeft, neem contact met ons op via de contactpagina, wij staan u graag te woord.

DUURZAAMHEID

Onze producten worden direct vanaf de leverancier verstuurd naar jouw adres. Hierdoor vermijden wij de vele tussenkoeriers waardoor jouw pakketje een kortere weg aflegt, hierdoor minder CO2 afstoot en minder schadelijk voor het milieu is.

Je kent het wel, overbodige luxe plastic verpakkingen. Daar doen wij niet aan bij Hoobox. Wij doen niet mee aan het zogeheten "luchtvervoer", waarbij men overbodig grote verpakkingen verstuurd. Deze ruimte wordt toch weer weggegooid, niet?

Veilig online afrekenen

Wij beschermen jouw gegevens middels een SSL-beveiliging.

Gratis verzending in Nederland & België.

Jij volgt je pakketje, wij betalen de verzendkosten.

Klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar van 09.00-19.00.

Duurzaam

Wij besparen 43 KG Co2 per jaar door direct vanuit de fabrikant te leveren zonder tussenkoeriers.